Nok en gang skadet på samling

Byåsens landslagsspillere har nå returnert til Trondheim etter å ha vært på samlinger den siste uken.

Det norske A-landslaget har den siste uken vært samlet til treninger før de i helgen avsluttet samlingen med å spille tre kamper i Nederland. Camilla, Tonje, Ida og Mari deltok alle på samlingen.

Norge møtte vertsnasjon Nederland til to kamper i tillegg til en kamp mot Byåsens egen Raja Toumi og Tunisia.

Norge vant den første kampen mot Nederland 28 – 21 og spilte uavgjort i den andre, 31 – 31. Kampen mot Raja og Tunisia vant Norge 33 – 24 etter å ha variert mye i spillet sitt.

Tonje skadet

Byåsens Tonje Nøstvold sto over Norges kamper mot Nederland etter et overtråkk mot Tunisia på fredag. Tonje skal til undersøkelse hos Byåsens fysio senere i dag.

– Dette er kanskje overtråkk nummer 15 i min karriere og langt fra den værste. Dette går bra, sier Tonje til byaasen.no

Nok en gang ble altså en av Byåsens spillere skadet på landslagssamling. Nå krysser man bare fingrene for at Tonje blir klar til kvartfinalen i NM på onsdag og ikke minst den viktige kampen mot Buducnost på lørdag. Tonje ble også skadet sist landslagssamling, den gangen fryktet man et brudd i hånden, men Tonje var tilbake på banen igen etter noen dager.

Kvalik EM 2012

Iva Fialova har spilt kvalifisering til EM 2012 for Tsjekkia. De spilte to kamper mot henholdsvis Østerrike og Sverige. Kampen mot Østerrike gikk Tsjakkias vei. De ledet mesteparten av kampen og spilte godt i forsvar. En god del enkle kontringsmål for Iva og Co som førte til en 10-måls seier.

Sverige ble en noe tøffere motstander. Til pause hang Tsjekkerne med og leverte en svært god omgang. Svenskene ble desverre for sterke i 2. omgang og vant til slutt med 9 mål.

Neste kvalikrunde for Tsjekkia spilles i mars. Iva tror Sverige går greit videre fra gruppa, mens Slovenia og Tsjekkia skal slås om andre plassen og billett til EM i Nederland.

Dobbel mot Frankrike

En av Byåsens ferskeste spillere, Marte Smistad, var også på landslagssamling sist uke. De spilte to treningskamper mot Frankrike og vant begge.

I dag samles Byåsenjentene til fellestrening igjen før de på onsdag tar i mot Fredrikstad til kvartfinale i NM.

Trykk her for å kjøpe billetter til kvartfinalen i NM!