Nok en seier for Byåsenjentene – Byåsen

Nok en seier for Byåsenjentene

Det var et annet lag som gikk på banen i Nadderud Arena onsdag, enn hva som var tilfellet på søndag. Byåsenjentene slet fra start, og Stabæk fikk et lite forsprang. Claus Mogensen så seg nødt til å ta en timeout etter 7 minutter, da lå byåsen 4 mål bak.  Byåsen skulle også slite etterpå med å ta igjen hjemmelaget, men klarte å komme seg tilbake, og utlignet til 12-12 etter 20 minutter. Derfra og inn til pause var det igjen Stabæk som dominerte, og lagene gikk til pause med resultatet 20-17 favør Stabæk.

Byåsen var mer på plass både i forsvar og angrep etter en liten pause. De tok raskt innpå Stabæk, og utlignet til 20-20 allerede 2 minutter inn i 2. omgang. Deretter fulgte en periode hvor begge lag fulgte hverandre tett med kun et måls forskjell. Byåsen begynte etterhvert å få overtaket, og benyttet de siste 20 minuttene av kampen til å sikre seg en seier. Resultatet ble til slutt  31-39 favør Byåsen

«Det var godt nok en kamp som natt og dag. forsvarsmessig var vi helt uten aggressivitet i første omgang, og det var altfor lett for Stabæk å komme til sine sjanser. Den innsats var langt fra det nivå vi må forvente av oss selv. Gledelig er det at vi i andre omgang viser moral og klasse, og vinner den 22-11. Det er en god kvalitet å ha.» – Claus Mogensen

Moa Høgdahl ble kåret til Byåsens beste spiller med 6 mål. Maren Gundersen ble toppscorer for Byåsen med 7 mål.  Byåsen har nå klart å komme seg opp på den 5. plassen som er målet for sesongen. Nå blir det oppladning til returoppgjøret i Europacup som går på søndag 15. februar i Serbia.