Nok en talentsignering for BHE! – Byåsen
Foto: LYKT AS

Nok en talentsignering for BHE!

Kristin Loraas Eiriksson har nylig signert en 3 årig avtale med Byåsen Håndball Elite (BHE). Dermed har nok et håndballtalent valgt å sette sitt navn på papiret!

 

Kristin har tross sin unge alder, kun 18 år gammel, allerede gjort seg godt bemerket på håndballbanen.

 

Allerede som 16 åring, i oktober 2017, fikk hun sin debut i Eliteserien for BHE, hvor hun for øvrig også scoret sitt første mål på høyeste nivå. I etterkant har det blitt flere innhopp på Elitelaget for Kristin.

Foto: Fotolars / Lars Rune Skaug

 

Hun har flere kamper med det norske flagget på brystet. Hun debuterte offisielt for U-jentene (LK00) mot Romania 24.07.2017. Siden debuten har det blitt flere landskamper og samlinger for Kristin, som for øvrig også er tatt ut i troppen til U-jentene (LK00) som skal ha sin neste samling i Larvik fra 28. mai – 3. juni.

 

Da Byåsen J18 vant Lerøyserien i april i år ble hun tatt ut på Lerøyseriens talentlag.

 

Her er hva Kristin selv sier om signeringen:

 

Først av alt, gratulerer med signering av 3 års kontrakt med Byåsen Håndball Elite (BHE)!Tusen takk for det! 😄😄

 

Du har allerede vært en del av BHE en periode. Du debuterte i Eliteserien i oktober 2017 og tok gull med Byåsen Junior Elite i NM20 i desember 2018. Hvordan føles det å signere en 3 årig kontrakt med Byåsen Håndball Elite?Jeg synes det er veldig artig og spennende å signere for BHE i 3 år. Jeg er veldig motivert og gleder meg til å fortsette i Byåsen.

Det skal bli artig å bli kjent med flere nye spillere og ser frem til å være en del av det «nye» laget.

 

Hva vil du si er dine sterkeste kvaliteter som håndballspiller?Mine sterkeste kvaliteter som håndballspiller er hurtigheten og langskuddene og en spiller som gir alt!

 

Hvordan ser du for deg kommende sesong, med det som ser ut som et veldig spennende lag, med flere nysigneringer?Kommende sesong kommer til å være en spennende og lærerik sesong. Håper utviklingen min som spiller fortsetter og at laget gjør det godt. Det blir veldig artig å se hvordan sesongen blir!

 

Vi ønsker Kristin hjertelig velkommen i troppen og gleder oss til neste sesong!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)