Nok et talent klar for Byåsen! – Byåsen

Nok et talent klar for Byåsen!

Nok et talent har signert for Byåsen. Foran neste sesong er Anna Bjørke Kallestad klar for 3 år i Byåsentroppen!

Anna er 179 cm. høy og venstrehendt. Posisjon på banen er høyre bakspiller.

 

21-åringen kommer fra eliteserieklubben Sola HK, hvor hun har spilt siden sesongen 2015/2016. Før den tid var hun storscorer for 1. divisjonsklubben Viking TIF.

 

Hun har en rekke kamper og mesterskap på landslagsnivå for Juniorjentene (Norge LK96) hvorav hun flere ganger har vært toppscorer.

 

I februar 2017 deltok hun på fellessamling med håndballjentene, rekruttjentene, juniorjentene og U-jentene i Skien. I mai 2017 deltok hun på samling med Rekruttjentene i Sandefjord. Tross sin unge alder har hun gjort seg svært bemerket i håndball Norge.

 

I forbindelse med landslagssamlingen i Skien uttalte Landslagssjef Thorir Hergeirsson at Anna har gode skudd fra distanse og at hun har skudd som sin spisskompetanse. Landslagssjefen uttalte videre at Anna har tatt gode steg i forsvar. Videre har Anna ifølge nåværende trener godt tempo i spillet sitt.

 

Det er med andre ord en meget lovende og spennende spiller som entrer parketten i Trondheim Spektrum til høsten!

 

I forbindelse med signeringen har vi tatt en prat med Anna:

Hva vil en overgang til Byåsen bety for deg personlig?

– Jeg kommer til å bruke enda mer tid på håndballen enn jeg har gjort siste årene. Det gjør at jeg får lagt inn de ekstra øktene som skal til for at jeg skal ta nye steg på håndballbanen.

 

Hva er dine fremste styrker som håndballspiller?

Mine fremste styrker som håndballspillere per dags dato er skudd bak i banen.

– Jeg håper at en overgang til byåsen vil gjøre meg enda bedre rustet for å bli en solid toveisspiller

 

Hvordan vil det trønderske håndballpublikummet merke at Anna Kallestad er i troppen?

– Jeg kommer til å gi alt i alle situasjoner med en gang jeg får sjansen. Kommer alltid til å bidra med en positiv innstilling, uansett motstander.

 

Du har spilt flere kamper for Juniorlandslaget samt at du i 2017 var på samling med Rekruttjentene hvor du høstet godord fra landslagssjef Thorir Hergeirsson. Hva er dine ambisjoner når det gjelder videre landslagsspill?

 

– Jeg har helt klart ambisjoner om å få flere muligheter på rekruttlandslaget. Med det treningsopplegget og apparatet rundt som Byåsen kan tilby ligger alt til rette for det. Nå er det bare å legge ned arbeidet som skal til:-)

 

Da ønsker vi Anna hjertelig velkommen til Byåsen Håndball Elite og ser virkelig frem til å bli kjent med henne og se henne bidra på parketten i Trondheim Spektrum!

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)