Nøkkelkamp – Byåsen

Nøkkelkamp

Klokken 18.00 i kveld er det avkast i Prestrudhallen når Byåsen møter Storhamar.

Byåsenjentene er i gang med en av årets mest hektiske perioder. Hele seks kamper skal spilles i januar og syv i februar. Kveldens kamp blir trolig en av de tøffeste i denne perioden. Storhamar har gjort det for vane å spille svært godt mot Byåsen. I fjor vant laget fra Hamar to av fire oppgjør og det var kun på bortemålsregelen at Byåsen gikk videre i sluttspillet.

Tapte med ett

I forrige serierunde valset Byåsenjentene opp med festhåndball når de slo Gjøvik hele 40 – 23. I samme runde var Storhamar på besøk i Arena Larvik og den regjerende seriemesteren gikk nesten på en storsmell. Larvik vant bare med ett mål mot Storhamar etter det som var en svært jevn kamp. Storhamar ledet faktisk med ett mål til pause.

Raja inn i troppen

Byåsens tunisiske landslagsspiller har tatt turen hjem til Norge for å være med i troppen som i dag reiser til Hamar. Raja skulle egentlig møtt Algerie i Tunisias første kamp i Afrikamesterskapet, men valgte å prioritere klubblaget. En vesentlig brikke i Valerys tropp etter at hun storspilte i sist kamp mot Gjøvik.

En god førstesekser

Byåsens hovedtrener Valery Putans har analysert kveldens motstander nøye den siste tiden og mener de har en svært god førstesekser.

– Førstesekseren til Storhamar er veldig god. De har spilt sammen en god stund og har blitt veldig gode. På papiret er de ikke så veldig mye dårligere enn oss og de har for vane å levere gode resultater mot oss. Dette blir absolutt en spennende kamp, sier Valery til byaasen.no

Kveldens oppgjør er en kamp Byåsen bør vinne og sikre seg to poeng i. Hvis Byåsenjentene vinner kveldens kamp, så hopper de opp til andre plass på tabellen og det med en kamp mindre spilt enn Stabæk som ligger på tredjeplass.

Kveldens storkamp kan du se live på TV2 Sumo eller med liveoppdateringer her!

Hvem tror du går seirende ut av kveldens kamp? Gi din kommentar i feltet under.