Norge overbeviste – Byåsen

Norge overbeviste

Norge var overlegne mot Spania i gårsdagens semifinale og vant hele 30 - 22.

Dermed møter Norge Frankrike i finalen etter at de slo danskene 28 – 23 i den andre semifinalen.

Åpnet sterkt

Norge gikk hardt ut fra start og Spania fikk virkelig kjørt seg i gårsdagens semifinale. Etter halvspilt omgang ledet Norge 10 – 4. Spania tok grep og kjempet seg inn i kampen igjen. Fem kjappe mål gjorde sitt til at stillingen plutselig var 10 – 9 til Norge.

Til tross for enkle feil og skuddbom klarte Norge å sette målene. Et solid forsvarsspill og en god målvakt førte til flere kontringsmål og til pause ledet Norge 16 – 9.

Høyt tempo

Også etter hvilen holdt Norge et høyt tempo. I andre omgang var det ikke særlig tvil om hvem som skulle vinne kampen. Norge kjørte på og Spania maktet aldri å hente seg inn i kampen.

Norge vant til slutt fult fortjent 30 – 22 og er dermed klare for finale.

Norges målscorere:
Heidi Løke, 7 mål, Tonje Nøstvold 4 mål, Linn Jørum Sulland 3 mål, Kristine Lunde-Borgersen 3mål, Karoline Dyhre Breivang 3 mål, Marit Malm Frafjord 2 mål, Camilla Herrem 2 mål, Amanda Kurtovic 2 mål, Kari Mette Johansen 2 mål, Gøril Snorroeggen 1 mål og Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1 mål.