Norge spilte en kamp mot Tyskland som sent blir glemt – Byåsen

Norge spilte en kamp mot Tyskland som sent blir glemt

Det var en skikkelig vitamin innsprøytning av en en håndballkamp med en disiplin i spillet som du sjelden ser i håndballen. Det var ikke tilfeldigheter som utløste denne enorme energien som gikk gjennom alle angreps gen i det Norske landslaget. Det var spillere med ekstremt gode basis ferdigheter med komplementære ferdigheter tilpasset hverandre som sammen sto på banen.

Treningsuke to starter i dag for Byåsen Håndball Elite. Tror både spillere og hovedtrener Atle Oliver Johansen har litt ekstra motivasjon etter å ha sett Norge i EM. (Bilde av Fotolars )

Ekstremt lite tekniske feil i 1.omgang og en regi av angrepsspill man sent vil glemme. Det var millimeter presisjon og løsninger i alle type situasjoner. Det var beviset på at rytme , samspill, tekniske ferdigheter drillet sammen i en kollektiv forståelse kan også i et spill som håndball som har ekstrem valg innenfor et sekunds betenkningstid være mulig å utføre den dagen da alle er samlet i en og samme boble.

Teodora Tomac som har hatt en meget god høst i Byåsen Håndball Elite . Desember skal brukes godt inn mot del to av sesongen. Norge sitt spill gir nok litt ekstra motivasjon .

Måten de satte sammen spillet og danset seg gjennom et forvirret Tyskland gang etter gang med ekstreme temposkifter . Foten gått plantet mot målet og alltid med et utgangspunkt i sin plan om å få tellefeil på motstander. De 22 målene i 1.omgang kunne vært flere.

Andrea Holm Aune er en av flere spillere født 2000 og 2001 i Byåsen Håndball Elite som har begynt å få erfaring i REMA 1000 Ligaen. Det å se Norge prestere på et slikt nivå håper vi motiver til å selv ønske å nå det nivået en gang i fremtiden.

Lett å glemme at Norge åpnet med 1 på 3 i de første angrepene, men med den troen og viten om at de ville lykkes med sitt spill bar ikke starten preg av at noen mistet troen på det som skulle skje videre.

Dette var en gave av en håndballkamp til grasrota og våre spillere og trenere i Byåsen Håndball Elite . Den satte en signatur på fremtidens håndball med godt forsvar, hurtige igangsetting av spill, rom forståelse , plan og disiplin i utføring , gode basis ferdigheter og en kollektiv samstemt forståelse i meget mange situasjoner i en og samme kamp.

Et samlet kollektiv kan flytte fjell også i REMA 1000 ligaen. ( bilde av Fotolars )

Tusen takk til det Norske Landslaget for en fantastisk vitamin innsprøytning så tidlig i mesterskapet for alle som elsker håndball !