Norsk Kylling ny alliansepartner – Byåsen

Norsk Kylling ny alliansepartner

Norsk Kylling ny alliansepartner

For noen uker siden fikk Kolstad/Byåsen-alliansen nok en partner med på laget. Norsk Kylling, med merkevaren Solvinge, signerte en treårig avtale som alliansepartner med Byåsen Håndball Elite og Kolstad Håndball.

Solvinge blir dermed godt synlig på Byåsen og Kolstad sine hjemmekamper i Kolstad Arena og ikke minst på REMA 1000 Akademiet som rulles ut for fullt i 2021.

Representanter fra Norsk Kylling blir også å treffe i klubbenes partnernettverk.

Besøkende i Kolstad Arena og deltakere på REMA 1000 Akademiet kan videre glede seg til å få servert de velsmakende Solvinge-produktene på kamper og aktiviteter i årene fremover.

– Norsk Kylling er stolt av å støtte opp som alliansepartner for Kolstad og Byåsen, og vi gleder oss til å samarbeide med klubbene framover for videre utvikling og vekst, sier Gisle Ranum, salgs- og produktutviklingsdirektør i Norsk Kylling, og legger til:

Håndball er en viktig idrett hvor Byåsen og Kolstad spiller en veldig viktig rolle. Som en midtnorsk næringsmiddelaktør er det viktig for Norsk Kylling å støtte opp om dette, og vi håper vårt samarbeid bidrar til å øke rekruttering og skape topplag som ligger øverst på poengskalaen.

Vegard Selven, markedssjef i Kolstad Håndball og markedsansvarlig for alliansesamarbeidet, er meget tilfreds over ny signeringen:

– Vi setter stor pris på å få Norsk Kylling med på laget og ser fram til sammen å skape gjensidig verdi.

f.v Gisle Ranum, Norsk Kylling , Vegard Selven, Kolstad Håndball, og Kristin Garnvik, Byåsen Håndball Elite.