Ny EuropaCup kamp! Kommer du? – Byåsen
Foto: Karlsen Foto/ Thomas Karlsen

Ny EuropaCup kamp! Kommer du?

Førstkommende lørdag er det duket for ny Europa Cup kamp for Byåsenjentene, denne gangen mot ÉRD HC fra Ungarn.

 

Før denne matchen står alle gruppens lag med 2 poeng. ÉRD HC topper imidlertid gruppen foran Byåsen på 2. plass grunnet målforskjell. Det er dermed klart for et toppoppgjør i Europa når kampen blåses i gang i TRØNDERHALLEN (Levanger), lørdag kl. 18:00!

Etter forrige kamp i EHF Cup hvor vi sensasjonelt tok en historisk seier over Rostov Don er den denne gangen ungarerne som skal få møte trøndersk TÆL. Ungarerne har tidligere gjort det svært god i E-Cup. Sesongen 15/16 tok de seg til kvartfinalen i Cup Winners Cup mens de i 14/15 sesongen avanserte til semifinalen i EHF Cup.

ÉRD HC har i likhet med Rostov Don også flere verdensstjerner på laget, blant annet Andjela Bulatovic (Montenegro), spanske Mireya Gonzalez Alvarez og franske Mariama Signate. I tillegg har de gruppens toppscorer etter 2 runder, serbiske Katarina Krpez Slezak, som har scoret hele 20 mål på 2 kamper.

ÉRD HC tapte sin første kamp i gruppespillet mot Rostov Don (som vi vant mot) mens de slo tyske SG BBM Bietigheim som vi tapte mot i vår første gruppekamp. Gruppen er med dette helt åpen før helgens kamper.

Vi er klare for en svært spennende toppkamp i Trønderhallen lørdag kl. 18:00.

For å sikre oss 2 veldig viktige poeng i denne kampen håper jentene våre at publikum vil være med å fylle hallen og gi dem den gode og fulle støtten de så absolutt fortjener etter forrige rundes bragd!

Kommer du?