Ny forsterkning – Byåsen

Ny forsterkning

Sara Andersson har signert for Byåsen Håndball Elite.

Fredag morgen signerte Sara Andersson en to-års kontrakt med Byåsen Håndball Elite. Sesongens mest effektive spiller i Postenligaen spiller dermed med hjerte på brystet fra sommeren av. Valery Putans er meget fornøyd med signeringen.

– Sara er en rutinert spiller som tok store steg i sesongen som var. Hun er meget god i begge ender av banen og viser lederegenskaper. Hun blir viktig i midtforsvaret vårt, sier Valery Putans til byaasen.no

På og utenfor banen

Sara tilføyer laget kvaliteter både på og utenfor banen mener Valery.

– Hun blir en god forsterkning i laget til kommende sesong. Hun har kvaliteter som vi ser etter, både på og utenfor banen, sier Valery.

TÆL

Daglig leder i Byåsen er også meget fornøyd med signeringen.

– Sara har egenskaper som vi ønsker å ha hos våre spillere. Hun har TÆL, noe som er viktig for oss. Hun fighter bra og har en vilje vi ønsker å se hos spillerne, sier Torbjørn Balstad.

Fjorårets mest effektive

Sara Andersson avsluttet Postenligaen 11/12 som den mest effektive spilleren. Hun scorte i snitt over seks mål per kamp. I tillegg havnet hun til slutt på 4. plass på toppscorer lista med 116 nettkjenninger. Kun 11 mål bak mestscorende.

Studerer og bor i Trondheim

Sara bor i Trondheim fra før av og har pendlet til og fra kamper og treninger i Levanger. Utenfor håndballbanen studerer hun og til høsten starter hun på sin mastergrad i sosiologi.

Fakta:
Navn: Sara Kristina Andersson
Født: 01.08.1980
Tidliger klubber: Bjørnar, IK Sävehof, Levanger

Ønsk Sara velkommen til klubben du også! Bruk kommentarfeltet under.

(Byåsen)