Ny målvakt klar for Byåsen – Byåsen
Foto: Anders Johnson

Ny målvakt klar for Byåsen

Vi har gleden av å presentere Josephine Nordstrøm som ny Byåsen-spiller på en 2 års avtale med muligheten for enda ett år.

Den 24 år gamle målvakten (blir 25 den 7.mai) startet sin seniorkarriere i Viborg hvor hun blant annet spilte sammen med tidligere Byåsen profil Moa Høgdahl, her spilte hun i litt over 3 sesonger. Josephine er kanskje ikke ukjent for alle som har fulgt Byåsen de siste årene. Hun var nemlig med å slå Byåsen ut av gruppespillet i EHF Cup i 17/18 sesongen for Viborg.

Så gikk ferden videre til Skövde i Sverige hvor hun tilbrakte en sesong og nå er hun inne i sin andre sesong i Skuru Handboll i Sverige. Josephine er en målvakt som kommer med mye erfaring, men som definitivt har sine beste år foran seg.

Nye utfordringer

-Jeg ser veldig fram til å spille for Byåsen fra neste sesong! Jeg ser på det som et steg opp og det kjennes ut som en spennende mulighet for meg. Byåsen er en klubb med rike tradisjoner og mye historie, så jeg gleder meg til å komme til Trondheim og ta fatt på nye utfordringer som håndballspiller.

Målvakt med rekkevidde og spilleforståelse

Josephine betegner seg selv som en målvakt som er lang og har en bra rekkevidde. Noe som det er lett å si seg enig i, hun måler nemlig 185cm på strømpelesten. Videre forteller hun at hun er en rolig målvakt som stoler på sin spilleforståelse og rekkevidde.

Den 185cm lange målvakten har 26 aldersbestemte landslagskamper for Danmark. Josephine har gjort sine saker bra i Sverige. Hittil i sesongen har hun en imponerende redningsprosent på 37. Og når vi først er inne på prosenter så det interessant lesing at Josephine har reddet hele 11 av 23 straffekast hun har møtt som utgir en redningsprosent på fenomenale 48% på 7metere.

Vi er kjempefornøyde med å kunne ønske Josephine velkommen til Byåsen-familien og gleder oss til å få henne opp til Trondheim.