Nye spillere! – Byåsen

Nye spillere!

Vi har i Byåsen Håndball Elite noen nye fjes denne sesongen, her kommer en presentasjon av disse.

Maria Hjertner

Maria er kommet hjem igjen til Trøndelag etter sitt proffopphold i København, dette setter vi stor pris på. Hun har også tidligere spilt i den røde skjorta, og ble da kåret til Årets nykommer i REMA1000-ligaen. Hun har 62 yngre landskamper med flagget på brystet og 6 rekruttlandslagskamper.

Janne Håvelsrud Eklo

Janne startet sin karriere i eliten som 16-åring i Levanger Håndballklubb. Hun dro derfra til Follo HK Damer sesongen 2017/2018. Da hun var ferdig der var neste klubb Oppsal, før hun nå har vært to sesonger i aker. Kommende sesong er Janne tilbake i Trøndelag og vil spille for Byåsen Håndball Elite. Her vil hun igjen spille sammen med gamle lagvenninner fra LK96, Kjerstin, Maria og Julie, dette kan bli spennende.

Lone Sandvik

Som 16 åring flyttet trønderjenta alene til Hamar, hun har debuterte i eliteserien og spilte NM for Storhamar. Nå, to år senere, vender hun tilbake til Trondheim og vil kommende sesong spille i den velkjente røde skjorta. Vi gleder oss til å følge hennes utvikling.

Teodora Tomac

Teo som de fleste kaller henne må også nevnes i denne artikkelen. Hun er så absolutt ingen ny spiller, men hun er tilbake etter fødselspermisjon. Hun har spilt både Cup Winners Cup, EHF Champions League, EHF Cup og EHF European League for Byåsen. Det har vært mange spillere som har kommet og gått, men Teo er en trofast klubbspiller. Trenerteamet er tydelige på hvor viktig det er med hennes erfaring i en slik ung tropp. Vi ønsker deg velkommen tilbake på banen.

Ulrich Winther-Hansen

Vår nye keepertrener er tidligere dansk landslagsspiller som har spilt for Tjæerborg, Ribe, Svenborg HK, GOG og Otterup. Han spilte i dansk liga frem til 1998, da flyttet han til Norge for å spille i Herkules i Skien. Etter endt karriere så gikk han over til trenersiden, hvor han har vært å finne på benken til flere av de største klubbene i Trøndelag. Han har tidligere trent en rekke kjente fjes, en av dem er hans trenerkollega i dag, Kari Aalvik Grimsbø.

Martine Flakk

Vår nye fysioterapeut må også presenteres. Ferdigutdannet fra OsloMet, og har siden da jobbet i både kommunehelsetjenesten, spesialhelsetjenesten og privatpraksis. Har erfaring innenfor idrettsmedisin, kvinnehelse, rehabilitering og trening.