NYSIGNERING: Emma Egge Edner – Byåsen
Foto: Marius Ionescu, Mihai Nițoiu, Sabin Malisevschi

NYSIGNERING: Emma Egge Edner

Vi er strålende fornøyd med at Emma Egge Edner(20) har valgt å signere med Byåsen Håndball Elite.
Hun har frem til nå spilt for Fjellhammer, og hun vil bli et viktig tilskudd i troppen som høyre bakspiller for oss i den kommende sesongen.
Vi har tatt en prat med henne for å høre mer om mer om hennes bakgrunn og tanker om tiden som kommer.

Emma viste allerede i tidlig alder talent på håndballbanen Foto:Privat

Kan du fortelle kort om din håndballkarriere så langt?
– Jeg har spilt håndball siden jeg var 6 år, da startet jeg på håndballskolen i Oppegård, hvor jeg kommer fra. Jeg gikk på Wang i Oslo samtidig som jeg spilte for Oppsal i både 2.div og 1.div. I fjor rykket klubben opp igjen til Eliteserien noe som var veldig gøy, men jeg ønsket mer spilletid og mer ansvar, og valgte å gå til Fjellhammer i 1.div nå i høst, hvor jeg har spilt nå siden oktober. 

Hvordan føles det å ha blitt en del av Byåsen Håndball Elite?
– Det er veldig gøy og ikke minst spennende å ha signert med Byåsen. Jeg gleder meg til å flytte til Trondheim, få litt nye impulser og nye utfordringer, i tillegg til å spille for et godt lag. Valget falt på Byåsen fordi jeg synes det er en profesjonell klubb med gode forutsetninger for å kunne utvikle seg, i tillegg en spennende satsning, noe jeg har veldig lyst til å være en del av. 

Foto: Catrin Wall

Kan du beskrive deg selv som håndballspiller med 3 ord?
– Skytter, tempo og lagspiller

Kan du fortelle meg litt om dine forventninger til den kommende sesongen?
– Jeg tror Byåsen kan gjøre det bra, og hadde vært veldig gøy om vi hadde klart å ta noen steg sportslig. Jeg ønsker selvfølgelig å bidra til at Byåsen gjør det best mulig!

Hvilke mål har du satt deg, både profesjonelt og personlig?
– Jeg ønsker å fortsette å utvikle meg hver dag og å være en del av en god treningshverdag. Jeg gleder meg til å komme tilbake til eliteserien, og håper på å kunne etablere meg mer der.

Vi ønsker Emma hjertelig velkommen til klubben!