Nysignering – Byåsen

Nysignering

Byåsens første signering før neste sesong er klar.

 

Den polske spilleren Patrycja Swierzewska har signer en tre års kontrakt med Byåsen Håndball Elite. Det var etter at Patrycja var i Trondheim for presentasjon og prøvespilling over 3 dager, at trenerteamet bestemte seg for at denne spilleren måtte Byåsen sikre seg. Patrycja er en bakspiller på venstre side. Hun representerer en ekstra dimensjon gjennom sine ferdigheter. Hun er en meget rask og fintesterk spiller som har et veldig godt blikk for spillet. Hun er uredd i ankomst og sterk i forsvar. Hun vil bli en god og spennende tilvekst i vår stall, sier hovedtrener Atle Oliver Johansen.

 

Patrycja som er 23 år flytter til Trondheim sammen med sin kjæreste som også er håndballspiller. Patrycja sier følgende om seg selv. Jeg er fra en håndballfamilie der begge mine søstre også spiller håndball. Når jeg ikke spiller håndball studerer jeg Internasjonal økonomi på universitetet i Gdansk. Jeg startet reisen som håndballspiller i en alder av 14 år, der vi første klubb var ROKiS Radzymin. Etter fylte 16 år begynte jeg på en den nasjonale polske håndballskolen. Jeg har spilt på landslag for juniorer og har fra den gang tatt steget inn på det Polske landslaget. De siste fire årene har jeg spilt på EKS Start Elbląg. Gjennom uttak til den Polske landslaget, ble en av mine drømmer som håndballspiller oppfylt. Mitt store mål som håndballspiller er foruten landslaget, det å en dag spille i Champions League

 

Patrycja opplyser at valget av Byåsen var relativt enkelt. Førsteinntrykket av Byåsen var solid. Byåsen kunne orientere om gode planer for framtiden. Planer som Patrycja ønsker å være en del av og planer som vil gjøre henne til en bedre spiller i framtiden.

 

Byåsen Håndball Elite ønsker Patrycja helhjerta velkommen. En spennende tilvekst som det er lov å ha forventninger til.