Nytt oppgjør – Byåsen

Nytt oppgjør

I kveld møter Byåsenjentene Larvik igjen. Denne gangen i siste serierunde før jul.

Det er igjen duket for storkamp i Arena Larvik. Kveldens kamp blir den 2. på en uke mellom Byåsen og Larvik.

Siste runde før VM

Kveldens kamp er siste serierunde før VM. Hele ni spillere som var med i Møbelringen Cup spiller kveldens kamp og de samme ni reiser også til Brasil i helgen for å spille VM.

Ida, Camilla, Tonje og Mari reiser alle til Brasil for å spille VM. I tillegg reiser Raja Toumi til Brasil sammen med det tunisiske landslaget.

En lang høst

Det har vært en svært hektisk høst for Byåsen sin del. Champions League, NM og serie har gjort det til at Byåsenjentene har spilt to kamper ukentlig store deler av høsten. I tillegg har det vært flere landslagssamlinger i løpet av høsten.

De fleste Byåsenjentene går nå inn i en litt roligere periode. Mye egentrening står på programmet for spillerne som ikke skal til Brasil. For Tonje, Ida, Camilla og Mari sin del må juleferien vente helt til 20. desember. Først da har de hjemreise fra Brasil. Det betyr at hvis Norge ikke kommer helt til finalen, så vanker det kanskje noen rolige dager i varme omgivelser.

Ida spilleklar

I går kveld kom også klarsignalet på at Ida Alstad spiller kveldens storkamp. Ida har slitt med en strekk den siste uken og var lenge usikker til kampen.

Kampen ser du på TV2 Zebra fra kl. 18:15!

Andre kamper som spilles i dag:
18.00  Sola – Storhamar
19.00  Vipers – Tertnes
19.00  Njård – Stabæk
19.00  Gjøvik HK – Flint Tønsberg