Ønsker å gi noe tilbake – Byåsen

Ønsker å gi noe tilbake

Vi fortsetter å ta en sommerprat med noen av våre sponsorer. Denne gangen er det prosjektutvikler i HENT, Geir Leseth, som har fått besøk av vår keeperduo Andrea og Tonje.

Begge målvaktene befinner seg akkurat nå på landslagssamling i Ungarn, sammen med Moa Högdahl, Marit Røsberg Jacobsen og Kristin Venn. Og det er ikke bare Thorir Hergeirsson som ser kvalitetene i Byåsen-jentene. Det gjør også våre sponsorer, som klubben er helt avhengig av for å kunne fortsette å levere håndball og landslagsspillere på et høyt nivå.

 

Del av samfunnsrollen
Det vet selvsagt vår mangeårige samarbeidspartner HENT, som gjør en stor innsats for flere aktører innen idretten.

 

– Vi har valgt å satse på noen utvalgte klubber, og da var Byåsen naturlig, ikke minst fordi vi er en trondheimsbedrift. For oss handler det om å kunne gi noe tilbake. Vi er en såpass stor aktør at vi ser på det som  en del av vår samfunnsrolle, sier Leseth.

I byggebransjen stopper det aldri opp, og for HENT er det travle tider med skolebygg som skal stå ferdig om noen uker. Leseth tar seg likevel tid til litt ferie, han skal både innom Bergen og hytta i Åre før sommeren er over. Men utover det å ha fri, er det ikke så mye som skal til for å finne feriefølelsen.
– Men godvær og en øl hjelper jo på, smiler han.

 

Tøffe håndballspillere
Og når høsten kommer er Byåsen-jentene klare for å sørge for nye gode opplevelser på håndballbanen.
– Noe av det jeg liker beste med håndball er hurtigheten og at det skjer noe hele tida. Og så er det en actionidrett. All respekt til fotballen, men det er mye tøffere folk som spiller håndball enn fotball, smiler Leseth.