Oppkjøringen til sesongstart er godt i gang! – Byåsen

Oppkjøringen til sesongstart er godt i gang!

Spillerstall og støtteapparat 2022/23

Byåsen Håndball Elite er nå godt i gang med forberedelsene inn mot sesongstart. I de siste ukene har jentene deltatt både i Skjærgårdslekene og vært til Bergen og spilt treningskamper.

De startet med å dra til til Tønsberg for å delta i Skjærgårdslekene hvor de beste seniorlagene i Skandinavia samles for å få en kickstart inn mot ny sesong. Det ble en lang busstur, men trivelig var det.

Det ble spilt kamper mot Gjerpen Håndball, Flint IL, Storhamar Håndball Elite og Haslum HK. Etter innledende runder endte jentene opp med å kjempe om 3. plass med Haslum HK, denne kampen vant de 35-25. En fornøyd gjeng vendte nesen hjemover til Trøndelag igjen med en fin 3. plass i bagasjen.

Noen dager senere stod Bergen som reisemål, med to treningskamper mot Fana og Tertnes. Der fikk vi være gjester i Tertnes sin nye fantastiske hall, Åsane Arena. Vi spilte mot Fana på Lørdag som endte med uavgjort. På søndag var det hjemmelaget Tertnes som stod for tur, hvor det ble et knepent tap med 3 mål.

Ingen dag uten ei styrkeøkt.

En fin gjennomføring mot elitelag på den sportslige siden, og en veldig positiv opplevelse også sosialt. Vi bodde på Bergen Camping hvor jentene hadde masse teambuilding og bli-kjent øvelser mellom kampene.

Inneværende helg har vi siste runde med kamper før sesongstart, da går turen til Utleirahallen på topphåndballweekend hvor flere gode lag møter oss på motsatt banehalvdel.