Oppsal ble for sterke – Byåsen

Oppsal ble for sterke

Det var duket for toppopgjør i Trondheim spektrum søndag 14. september. Dessverre for Byåsen, ble det ikke sesongens første hjemmeseier, som ønsket. Oppsal ble for sterke de siste 10 minuttene av kampen, og det endte tilslutt 30-36 favør Oppsal.

Det var en jevn kamp største delen av tiden, hvor Byåsen og Oppsal knivet om å være i ledelsen. 2 mål til å fra helt til det gjennsto 10 minutter av kampen. Byåsen fikk mye stang ut, og klarte ikke få inn scoringer, mens Oppsal utnyttet Byåsens svakheter, og klarte sette ballen i målet.

Claus Mogensen hadde følgende å si etter kampen:
«Vi viste vi ville komme opp mot en god motstander i dag, derfor er det også skuffende å ikke vinne. Kampen ble spilt i et meget høyt tempo, og spesielt 2. omgang var vi altfor pene i forsvarsspillet, og klarte ikke lage frikast. Det betydde at Oppsal kunne holde tempoet høyt hele tiden, og derme sete oss under stort press. Ytterligere må jeg si at Duda (Oppsals nr 9: Izabela Duda ) spilte fantastisk i 2. omgang, hvilket var avgjørende».

Byåsens beste spiller, og toppscorer (9 mål) ble nr 5 Kristin Venn, som viser at hun klarer å fylle skoene etter at Camilla Herrem dro til Romania. Duda ble Oppsals beste spiller, og kampens toppscorer med 12 mål.