Oppskriftsmessig seier! – Byåsen

Oppskriftsmessig seier!

Tirsdag kveld var det duket for 2. serierunde i Drammenshallen. Glassverket tok i mot Byåsenjentene og de bød på god motstand.

Frimerke på Alstad

Glassverket tok ut Ida Alstad slik at hun ikke fikk herje like fritt som mot Oppsal og Levanger i de første kampene av årets sesong. Dette gav derimot rom for June Andenæs.

June, som ble kåret til sesongens spiller i Byåsentrøya i fjor, fikk 8 nettkjenninger i løpet av kampen og ble med det toppscorer.

Ledet lenge

Glassverket gikk tøft ut og ledet lenge kampen, men Byåsen hentet seg inn før pause. Jentene gikk til garderoben med en 16 – 12 ledelse over Glassverket. Etter hvilen kontrollerte Byåsen kampen. Raja Toumi fulgte opp June og scoret seks mål totalt i kampen. Jentene sto solid i forsvar og slapp ikke Glassverket like enkelt til som i begynnelsen av kampen.

Byåsen vant kampen oppskriftsmessig og fult fortjent 32 – 27.

Dermed gjorde jentene akkurat det de skulle. De vant kampen og de unngikk skader før helgens meget viktige Mesterliga kvalifisering i Trondheim Spektrum.

Byåsens målscorere: June Andenæs 8, Raja Toumi 6, Teodora Tomac 5, Camilla Herrem 5, Ida Alstad 4, Marta Tomac 3, Jenny Grøtan 1.