Oppsummering fra Tyskland – Byåsen

Oppsummering fra Tyskland

Lørdagen var avsatt til gruppespill og første kamp var mot Leverkusen. Etter en god start fra trønderjentene jevnet det seg litt ut og vi dro i land en 24-22 seier.

Senere på dagen var det fransk motstand i Toulon. Jentene fortsatte den gode trenden og satte forsvaret mot tøffe franske jenter. Det ble tilslutt en 26-22 seier og seier i pulja.

Søndag var det duket for semifinale. Motstander var Baja Mare fra Romania som har hentet flere spillere fra Valcea som gikk konkurs etter forrige sesong. Det ble en tøff kamp og vi havnet bakpå allerede fra start. Hverken forsvaret eller angrepspillet fra lørdagen var til å kjenne igjen og vi måtte gå slukøret av banen med ett 24-12 tap i bagasjen.

Det skulle da bli mulighet for revansj i bronsefinalen. Da skulle vi igjen møte Leverkusen til dyst og alle ønsket å rette opp fra semifinalen. Men det ble en vanskelig kamp for slitte kropper og kampen endte 32-22 i tysk favør.

Alt i alt en helg hvor vi så både gode og dårlige tendenser. Det er mye å jobbe med, men allikevel en god turnering hvor alle fikk masse spilletid.

Målscorere fra helgen: Camilla 12, Inga 9, Astrid 1, Jenny 5, Maren G 5, Maren Aa 5, Raja 10, Teodora 14, Tonje 12, Silje 5, Vera 4.