Overbeviste – Byåsen

Overbeviste

Det var duket for et tøft bortemøte mot Gjøvik for Byåsenjentene som måtte reise seg etter helgens E-Cup exit.

Det startet forrykende i kveldens kamp i Tranberghallen. Byåsen åpnet friskt med rask og presis håndball og forsvarsspillet satt godt. Etter en drøy halvspilt første omgang ledet Byåsen ganske solid 10 – 2. Med Tonje Nøstvold i spissen i angrep fortsatte Byåsen presset og når det gjenstod 10 minutter av omgangen ledet Byåsen med ti mål, 13 – 3.

Slapp seg ned

De siste 10 minuttene av omgangen slapp Byåsen seg litt ned og Gjøvik fikk hente seg inn med fem mål og til pause var stillingen 8 – 13 i favør Byåsen.

Jevn andre omgang.

Etter hvilen ble det en jevnere kamp som utspant seg i Tranberghallen. En god Tone Wølner reddet mange av skuddene som Byåsenspillerne kom med og etter halvspilt omgang var stillingen 12 – 19. Gjøvik fortsatte spillet sitt og omgangen endte uavgjort 11 – 11. Med andre ord vant Byåsen til slutt 19 – 24 etter å ha levert en god 1. omgang, etterfulgt av et noe jevnere spill etter hvilen.

Byåsens målscorere: Tonje Nøstvold 8, Ida Alstad 5, Camilla Herrem 3, Raja Toumi 3, Inga Berit Svestad 3, June Andenæs 1, Hanna Yttereng 1.

Byåsen 2×2 min, Gjøvik 1×2 min.

Tilskuere: 343.

God restituering

Nå venter noen viktige dager med restituering for Byåsenjentene. Det har vært et tøfft kampprogram den siste tiden og med Larvik kampen på lørdag blir det viktig å hente seg inn.

Årets kamp på lørdag

På lørdag er det duket for årets største håndballkamp i Trondheim når regjerende Champions League mester, Larvik, står på motsatt banehalvdel. Kampen har avkast kl. 16:00 og billetter lønner det seg å kjøpe på forhånd.