Overlegen seier i semifinalen! – Byåsen

Overlegen seier i semifinalen!

I helgen deltar Byåsen i Sika Cup og det startet svært bra i fredagens kamper.

Fredag kveld møtte Byåsen Buxtehuder i Bad Urach. Det endte med tomåls seier for våre jenter, 15 – 13. Senere på kvelden var jentene i aksjon igjen og denne gang mot Dinamo Wolgograd. Wolgograd som er regjerende russisk mester ble slått 13 – 10 av Byåsen. En sterk seier for jentene og trener Valery Putans var fornøyd etter fredagens kamper.

Lørdag var det duket for et oppgjør mot Bayer Leverkusen. Et lag Byåsen knuste i Ladies Cup sist helg. Denne gangen var det derimot et helt annet lag jentene møtte. Bayer Leverkusen vant kampen knepent 17 – 16.

Byåsen slo Metzingen 18 – 10 i dagens andre kamp for Byåsenjentene. Ikke lenge etter var det duket for et møte med gamle kjente for Byåsenmålvakt Terese Pedersen. Hypo, regjerende mester fra Østerrike sto på motstatt banehalvdel. Det ble en svært spennende og jevn kamp som endte uavgjort, 16 – 16. Uavgjort ble det også mot Oltchim Valcea i lørdagens siste kamp for jentene,13 – 13.

Søndagens første kamp endte med en klar seier for Byåsen. Lubin, regjerende polsk mester, ble slått 15 – 10 av et godt Byåsenlag.

Byåsen har nettopp spilt semifinale mot Hypo og det endet med en knallsterk seier 22 – 17! Byåsen er dermed klar for finale i Sika Cup 2011. Motstander blir Oltchim Valcea som vant sin semifinale mot Dinamo Wologograd, 26 – 20.

Etter å ha spilt uavgjort i går kveld, 13 – 13, blir det en svært spennende finale. Den spilles kl 16:00 i dag, søndag.

 

byaasen.no oppdaterer artikkelen fortløpende!