På beina igjen – Byåsen

På beina igjen

Raja Toumi måtte forlate banen etter en hard trøkk i gårsdagens oppgjør mellom Tunisia og Tyskland.

Tunisia møtte Tyskland i finalen i Presidents Cup mandag kveld. Raja, som er kaptein på det tunisiske landslaget, måtte forlate banen tidlig i andre omgang.

 – I vårt første angrep i 2. omgang fikk jeg et slag i brystet som gjorde at jeg ikke fikk puste, sier Raja til byaasen.no

– Vi hadde med oss en fysioterapeut som satt på benken, men han fikk ikke lov av dommeren å entre banen. Dommeren sa til meg at jeg måtte reise meg og forlate banen selv. Etter det husker jeg ikke så mye, sier Raja videre.

Bedre i dag

– Jeg hadde veldig vondt i hodet i går og var veldig svimmel, men i dag er formen bedre. Det var en veldig ubehagelig opplevelse, men jeg har fått sovet godt og alt virker bra nå, sier Raja på telefon fra Brasil.

Tunisia tapte forøvrig finalen mot Tyskland, 33 – 25. Raja og resten av det tunisiske landslaget reiser nå tilbake til Tunisia for å forberede seg til Afrikamesterskapet i januar.

(Byåsen)