På vei til Ungarn og mer Europa Cup! – Byåsen
21.Jan 2017. EHF Europacup kvinner i Trønderhallen mellom Byåsen Elite - Erd HC. Silje Katrine Waade mot Andela Bulatovic FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

På vei til Ungarn og mer Europa Cup!

Da er jentene på vei til Ungarn for å spille 4. runde i gruppespillet i årets EHF-Cup!

Etter sensasjonelle resultater i de to foregående rundene mot Rostov-Don og Èrd HC hjemme, er det nå igjen Èrd som står på motsatt banehalvdel, denne gang på hjemmebane.

Byåsen har som nevnt hatt historiske sensasjonelle resultater i de to siste gruppespillkampene mot Rostov-Don og Èrd, med henholdsvis resultatene 29-24 og 35-28. Foran helgens oppgjør troner Byåsen på toppen i gruppe C med 4 poeng på 3 kamper, på bedre målforskjell enn Rostov-Don. Dette er noe vi svært gjerne ønsker å fortsette med også etter helgens runder, men Byåsen-trener Arne Högdahl advarer mot å tro på lettjente poeng:

– «Ny kamp mot Erd. De er soleklar favoritt på hjemmebane. Vi får tilbake Hegh på laget og det er positivt. Vi spilte treningskamp mot Erd i kamparenaen senest på treningssamling i August og det er bra at være kjent med hallen på forhånd. Vi reiser dessuten ned allerede fredag så vi får konsentrert oss om kampen og forberede oss ordentlig sammen. Vi trenger kanskje å vinne 2 kamper til for å nå kvartfinale å da må vi gjøre alt for å vinne kampen».

Hjemmekampen ble spilt i Levangerhallen 21. januar og resultatet ble som nevnt 35-28 til Byåsen. Den gang ble Silje Katrine Waade vår toppscorer med hele 11 mål, mens Maren Aardahl på sin side satte inn 7 mål. Érds toppscorer ble spanske Alvarez Gonzalez med sine 7 mål. Det ligger med andre ord an til en ny svært spennende gruppekamp.

Du kan følge bataljen på EHF-TV, førstkommende søndag kl. 15:30.

 

LYKKE TIL JENTER!