Poeng nummer 1000 gjennom tidene! – Byåsen

Poeng nummer 1000 gjennom tidene!

Som første norske lag fikk Byåsen sitt 1000 poeng gjennom tidene etter seieren mot Halden onsdag kveld. Det var en viktig seier for Byåsen, som tidligere i høst ble slått ut av Halden i kvartfinalen i NM. Onsdagens kamp smakte ekstra godt, da mange av Byåsens mest rutinerte spillere er ute med skade, og unggjentene fikk virkelig vise hva de var laget av.

«Fantastisk innsats av de unge jentene. De holder kontroll hele kampen, og det er aldri tvil om seieren. Det var veldig imponerende. Det var enormt viktig med en seier i dag, og vi viser at selv med et ungt lag er vi konkurransedyktige.» Uttaler Claus Mogensen fra Halden, hvor stemningen er på topp.

Byåsen har med seieren mot Halden rykket opp til 5 plass i årets GRUNDIGliga, og det er kun tre poeng opp til pallplass, hvor Oppsal i dag ligger med 12 poeng mot , mot Byåsens 9.  Neste hjemmekamp for Byåsen blir mot Larvik, som troner øverst på pallen med 18 poeng, så det er bare å møte opp å heie på ungjentene den 19. november.

Byåsens beste spiller ble Ingrid Ødegård med mange fantastiske redninger i mål. Byåsens toppscorer ble Emilie Hegh Arntzen med 7 mål.