Populær Byåsendag – Byåsen

Populær Byåsendag

Tidligere denne sesongen har Byåsenjentene vært på besøk på Stjørdal og på Orkanger. Sesongens siste Byåsendag ble arrangert i Åfjord.

Sist torsdag var det duket for sesongens siste Byåsendag. De to foregående Byåsendagene har vært en kjempe suksess og når turen gikk til Fosen og Åfjord, var ikke oppmøtet noe dårligere. Godt over 100 personer møtte opp for å treffe Byåsenjentene.

Tidligere har Byåsendagen vært gjennomført slik at lokale håndballspillere fikk muligheten til å bli trent av Byåsenjentene. Denne gangen var det lagt opp til en paneldebatt hvor Byåsenjentene sammen med trenere og administrasjon belyste temaer som kosthold, utdanning, trening, skadeforebygging og mye mye mer.

Senere på kvelden fikk 8 lokale gjestespillere delta på treningen med Byåsenjentene. Valery ledet an, sammen med resten av trenerteamet. De lokale gjestespillerne som deltok på treningen var: Amanda Robertsen, Karina Ramdahl, Aurora Kothe Næss, Kristine Hoøen, Elisabeth Braseth, Anne Sofie Storsve, Marianne Winther og Ingrid Einmo By.

 Ida Alstad skriver autografer og blir med på bilder.Klart for paneldebatt.Ida svarer på spørsmål under paneldebatten.Valery følger nøye med.Lokale spillere deltok på Byåsentrening.

Tilbakemeldingen vi har fått så langt er entydig positiv og deltakerne synes det var svært inspirerende å få møte Byåsenjentene denne dagen. Også våre samarbeidspartnere SpareBank 1 SMN og TrønderEnergi var godt fornøyd med både deltakelse og engasjement.