PROFILER VOKSER FREM – Byåsen

PROFILER VOKSER FREM

Anna Kallestad er selve beviset på at det ligger mye i det å ta tak i eget spill og trenings hverdag. Det er en helt annen Kallestad som går på banen i dag enn hun som kom til klubben i fjor vår. Det oser selvtillit og tro på egne ferdigheter . I dag har hun lyst til å avgjøre kamper å stå i krigen. Dette har gitt Byåsen viktige mål i viktige faser av spillet. Som i går da hun løp rett gjennom Aker sitt forsvar å satte ballen kontant i mål. Hun er nå en del av det nye Byåsen som vokser frem . Anna er en av de viktigste bærebjelkene i et Byåsen som bygger et solid kollektiv tuftet på fellesskap.

Det at hun i går utfordret trener team på enda tøffere trening er et helt klart tegn på at sulten på utvikling er stor. ( Les Adressa )

Hva skal man si om Terrier og motor i laget Julie Bøe Jakobsen. Hun løper, takler, stuper i rom. Leter etter smutthull hun kan dytte ballen via underarm eller ut til kantene sine. Hun lever med kampen og er artig å følge i alt hun foretar seg på banen. Det engasjerer både medspillere og publikum. Det ene mottaket i går var en ball som egentlig var på vei bort fra situasjon, men hun skulle ha ballen og kastet seg etter ballen for så å få krampe. Det ble stopp i spillet, men hun fortsette å spille. Julie har i løpet av knappe to sesonger vokst frem som en klar og tydelig leder som gir Byåsen det lille ekstra.

En spiller det sprudler av på og av banen.

Vår siste skanse Annick Lipman har gjennom sesongen levert den ene etter den andre gode prestasjonen og vært viktig i utviklingen av laget. Det ble hun også i går. Første omgang i går satt verken forsvar eller målvaktspill. En liten pause på benken og Annick kom igjen ut på banen og stengte buret sammen et forsvar som jobbet knallgodt. Scoring ble det også. Det er ingen tvil om at Annick har blitt en snakkis både lokalt og i resten av håndballnorge. Når det gjaldt som mest i går, så begynte Aker sine spillere å tvile på hvor de skulle sette ballen. Gjennom sitt spill er Annick blitt en publikums favoritt i Trøndelag.

En fornøyd gjeng rett etter kampslutt i går.

Det skal bli spennende og se videre utvikling på disse tre . At det vil vokse frem flere profiler i dette miljøet over tid er det lite tvil om. I dag er nesen snudd mot Oppsal borte som allerede har annonsert målvaktsduell .

Helt tilslutt må vi takke et flott hjemmepublikum som satte farge på kampen. Topp stemning i fra start til mål.

Les fyldig reportasje fra gårsdagens kamp i Adressa.

https://www.adressa.no/100Sport/ballsport/Knallsterk-sluttspurt-sorget-for-jubelscener-i-Trondheim–Det-er-egentlig-ikke-helt-var-stil-285641b.html