Rælingen i nest siste hjemmekamp! – Byåsen
Foto: Thomas Karlsen / Karlsen foto

Rælingen i nest siste hjemmekamp!

I morgen, søndag, er det Rælingen, Julie Bøe Jacobsens gamle lagvenninner, som gjester Trondheim Spektrum i årets nest siste hjemmekamp!

 

Byåsen kommer fra en historisk seier over Larvik HK og tap i siste bortekamp mot Tertnes. Etter sesongens 19. serierunde ligger Byåsen på 6. plass med 19 poeng etter 19 kamper.

 

Bortekampen i Rælingen i september endte 29-29 og poengdeling. Den gang ble Julie Bøe Jacobsen vår toppscorer med hele 9 scoringer totalt. I rene spillemål var det Anna Bjørke Kallestad som banket inn flest mål, totalt 4 stk.

Foto: Fotolars / Lars R. Skaug

 

Rælingen ligger pr. i dag på 12. og siste plass på tabellen med 7 poeng på 19 kamper, og er helt avhengig av seier for å unngå direkte nedrykk neste sesong. Vi kan dermed vente oss et Rælingen som kommer til å kjempe som løver for å ta med 2 poeng hjem.

 

Etter endt serie kan Byåsen i beste fall ende på 5 plass på tabellen. Tabellen er slik at 5. plassen i dag innehas av Fredrikstad Bkl. med 23 poeng, 4 poeng foran våre jenter. Vi må også derfor ha poeng i morgen for å klatre på tabellen.

 

På bakgrunn av forrige kamp lagene imellom ser vi for oss et spennende oppgjør med mye god håndball og tøffe dueller! Jentene ønsker å klatre på tabellen og lover å kjempe som løver for at begge poengene skal bli i Trondheim! Kom og hjelp jentene frem til seier!

 

Billetter kan bestilles på understående link hos vår samarbeidspartner, Hoopla.no:

 

https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/3520818377

 

VEL MØTT!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)