Rekruttene Fulgte samme kampforberedelser som EM troppen – Byåsen

Rekruttene Fulgte samme kampforberedelser som EM troppen

Mathilde Arnstad er nå hjemme igjen etter en lang og innholdsrik samling. Her kan du få et lite innblikk i det de gikk gjennom på samling.

Mathilde gir ikke ved dørene i sitt forsvar spill.

Det har vært en hard og litt spesiell, men lærerik rekrutt landslagssamling i Kristiansand i hele 9 dager. Samlingen startet med korona tester hvor vi alle ble isolert frem til vi kunne vise til negativt resultat.

Vi fulgte samme kampforberedelser som EM troppen med analyser i forkant og etterkant av treningskampene i Danmark. Vi trente også på sammen trekk som EM laget.

Mathilde har fått mye ansvar i sin første hele sesong i REMA 1000 ligaen

Det ble gjennomført ca to økter hver dag, hvor det stort sett var fysisk på morgenen og hall trening på ettermiddag/kveld. Alle gir 100% på øktene og det fører til at tempoet er høyt og presisjonen mellom spillerne sitter og det er jo spesielt artig for meg som strekspiller med tanke på innspill.

Sammen Caroline Aar har Mathilde delt på midtrollen i forsvar.

Det var ulike type økter fra dag til dag, hvor øktene har god oppbygging. En forsvarsøkt starter ofte en mot en dueller, to mot to, fire mot fire osv, og hvor alle øktene avsluttes med riktig ernæring.

På samling er man inne i ”en boble” med mye trening, men det går bra fordi vi får god nok tid til restitusjon på hotellrommet mer enn i en vanlig klubb hverdag.

For min del gir slike samlinger meg økt motivasjon til å satse videre og at det høye tempoet i hver økt kan overføres også til klubbsammenheng.