Rema 1000 + Byåsen Håndball Elite = Sant! – Byåsen
Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto

Rema 1000 + Byåsen Håndball Elite = Sant!

Etter å ha vært ute av Byåsen og toppidretten i Trondheim i nesten tre år, er vi meget stolte over å få med oss Rema 1000 på laget igjen.

Sponsorsjef i Rema 1000, Vidar Riseth, trekker frem breddeidretten og Byåsenakademiet som viktige grunner til at Rema 1000 nå velger å gå inn i et nytt samarbeid med Byåsen Håndball Elite (BHE). De har merket seg den gode jobben akademiet har gjort med å være tilstede ute i regionene. Og at det er der grunnpilarene til toppidretten skapes.

Som følge av det nye samarbeidet vil Byåsenakademiet endre navn til Rema 1000-akademiet. I tillegg vil Rema 1000 logoen igjen prege Elitejentenes spillertrøyer fra og med kommende sesong.

Daglig leder i Byåsen, Oddar Aardahl, er veldig glad og meget stolt over det inngåtte samarbeidet med matvaregiganten. I en uttalelse til Byaasen.no sier han at – «Det er en annerkjennelse for det arbeidet vi gjør på breddesiden med ca. 80 lag i regionen samt en inspirasjon for det arbeidet vi gjør med å bygge vårt nye Byåsen Håndball Elite. Byåsen er klare til å gi Rema 1000 full valuta for sitt engasjement inn i Byåsen Håndball Elite med akademiet».

Vedlagt ligger en link til dagens reportasje i Adressa. NB: plussak!

//www.adressa.no/100Sport/ballsport/Rema-1000-tilbake-i-trondersk-toppidrett-etter-flere-ar-pa-sidelinjen-275906b.html

Igjen, vi er utrolig stolte og meget glade over dette samarbeidet. Og vi skal gjøre absolutt alt vi kan for å gi Rema 1000 valuta tilbake!

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)