REMA 1000 ny hovedsamarbeidspartner – Byåsen

REMA 1000 ny hovedsamarbeidspartner

foto: Vidar Riseth, sponsoransvarlig i Rema 1000

Byåsen enig med Rema 1000 om et samarbeid  for de neste fem årene. Dette er fantastisk for håndballen og Byåsen, vi ser virkelig frem til å få med oss Rema 1000 på laget, sier markedskonsulent i Byåsen, Tove Henriksen entusiastisk til byaasen.no.

Dette er et nytt og viktig steg for oss i Byåsen etter at klubben ble enig med Rema 1000 om klubbens største sponsoravtale gjennom tidene, forteller styreleder Svein Berg.

Rema1000 fremstår for oss som et stort forbilde. Rema1000 er profesjonell og stiller tøffe krav, men bidrar med sine suksessoppskrifter for blant annet hvordan bygge og utvikle en prestasjonskultur. Her tror vi også at Byåsen kan gi noe tilbake til Rema1000.  I tillegg til kunnskap og kompetanseoverføring bidrar avtalen til å styrke klubbens økonomi, fortsetter Berg.

Berg understreker imidlertid at klubben er meget godt fornøyd med alle de mange samarbeidspartnerne klubben  i dag har, og trekker spesielt frem SpareBank 1 SMN, TrønderEnergi, Adresseavisen, Adidas, Vintervoll, EiendomsMegler 1 SMN og 3T, som alle er profesjonelle, har stor suksess, og er ledende innefor sine bransjer i Midt-Norge.

Han legger til at flere er hjertelig velkommen.

byaasen.no kommer tilbake med intervju av representanter fra Rema 1000 etterhvert.