Revansjekampen – Byåsen

Revansjekampen

I høst gikk Byåsen på et svært surt bortetap i Bergen. På onsdag skal jentene i ilden igjen.

Tertnes har for vane å spille godt mot Byåsen. I løpet av de siste årene har kampene de to imellom vært svært jevne. I fjorårsesongen ble det uavgjort i Bergen 29 – 29 og når Tertnes sist var på besøk i Trondheim vant de med et mål, 28 – 27.

Kampen i Bergen i høst endte også 28 – 27 til Tertnes.

Dårlig periode

Onsdagens motstander har tapt sine to siste kamper, mot henholdsvis Larvik og Flint. Flint ble sist helgs store overraskelse når de beseiret Tertnes med et mål, 30 – 29. Tertnes har vært inne i en dårlig periode, men skal vi tro Bergenserne selv så vil de reise seg til onsdagens kamp.

Hektisk program

Byåsenjentene er inne i en svært hektisk periode, med mye hard trening og mange kamper. To kamper i uka er ikke uvanlig i denne perioden og nå venter Tertnes på onsdag, Europa Cup mot Lubin på søndag og Stabæk igjen neste onsdag.

Trondheim mot Bergen

Onsdagens kamp blir derfor årets hittil største kamp i Trondheim Spektrum og den oppleves selvfølgelig best live i hallen. Kampen kastes igang klokken 18:00 og vi oppfordrer alle trøndere til å heie jentene frem til seier. Trondheim skal være bedre enn Bergen!

BILLETTER TIL ALLE TRE KAMPER KAN DU KJØPE HER!