Roger Kvannli har signert treårskontrakt med Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Roger Kvannli har signert treårskontrakt med Byåsen Håndball Elite

Håndballtreneren har skrevet under en kontrakt med klubben med tre års varighet fra og med sesongen 2018/2019.

Roger Kvannli tok over trenerjobben etter Arne Högdahl tidligere i høst, og det er nå klart at han får forlenget tillit som hovedtrener i Byåsen Håndball Elite.

 

– Vi er glade for å ha fått på plass en avtale med Roger, en trøndersk trener som er ung og sulten, men som også selv har håndballerfaring på høyt nivå både nasjonalt og internasjonalt, sier styreleder i Byåsen Håndball Elite, Oddvar Aardahl.

 

Kvannli har vært assistenttrener i klubben siden 2014, men har vist at han har kvalitetene som kreves for å ta steget opp som hovedtrener.

 

– Han er tydelig og stiller krav, samtidig som han har humør og stort engasjement. Dette er viktige egenskaper for oss. I tillegg er han en god lagbygger med klare målsettinger for laget og en tydelig spillestil, sier Aardahl.

 

Roger Kvannli var ikke i tvil om at han ville takke ja da han fikk forespørselen fra klubben.

 

– Dette er en kjempespennende utfordring å ta fatt på. Det som skjer i Byåsen nå er veldig positivt, klubben har tydelige og høye ambisjoner, og det er et prosjekt jeg gjerne vil være med på. Jeg ser fram til å bygge opp et storlag med vekt på trønderske spillere, sier Kvannli.

 

Roger Kvannli er tydelig på at det er ett trenerteam med han som leder, som skal sørge for at klubben skal nå sine høye ambisjoner. Roger Kvannli får med seg Marie Henriksen og Fredrik Gustavsen i trenerteamet.

 

 

For flere sitater kontakt:

 

Styreleder Oddvar Aardahl: 90 25 39 69

Hovedtrener Roger Kvannli: 92 60 72 30