Romerike Ravens – Byåsen Håndball Elite, hva skjedde? – Byåsen

Romerike Ravens – Byåsen Håndball Elite, hva skjedde?

Jentene dro til Skedsmo noe skadeskutt, men med godt humør og pågangsmot, Ravens skulle beseires. Annick Lipmann er fremdeles ute med skade, og denne kampen måtte vi også klare oss uten Janne Eklo. Heldigvis hadde vi gleden av vår comeback-girl, Ida Alstad.

Kampen startet jevnt, og etter 22 minutter så stod det 8-8 på tavla. Så skjedde det unødvendige, resten av omgangen ble spilt og Byåsen satte ikke et skudd bak hjemmelagets målvakt, mens Ravens fikk inn 7 fulltreffere i samme periode. Vi gikk til pause med resultatet 15-8.

Andre omgang startet opp ved det jevne, begge lag fikk inn noen mål og etter 13 minutter spilt så er stillingen 19-17, Byåsen hadde krøpet inn i ryggen på dem. Nå stod sluttspurten igjen og avslutningen på denne prestasjonsmessige noe variable kampen. Det var nå jentene virkelig skulle kjempe, kampen skulle avgjøres, poengene sikres. Da det var 6 minutter igjen å spille så lå vi under 26-22, gjorde jobben bakover og satte inn de fire nødvendige ballene for poengdeling. Morsomt å se Ida tilbake på banen, at denne dama la håndballen på hylla forrige sesong var det vanskelig å tro, hun ble vår toppscorer med 5 straffer og 1 spillemål. Kampen endte 26-26, og vår banens beste ble: Kjerstin Boge Solås.