Så seg aldri tilbake – Byåsen

Så seg aldri tilbake

Det var et heltent Byåsenlag som entret banen i Nadderudhallen når Stabæk var verter i den første av to semifinaler i Sluttspillet.

Byåsen gikk hardt ut fra første sekund av mot Stabæk i kveldens semfinale. Innen to minutter hadde Byåsen hatt fire nettkjenninger og Stabæk slet med å holde tempo. Fem minutter ut i omgangen ledet Byåsen 9 – 4 og jentene så seg aldri tilbake.

Solid første omgang

Byåsen leverte en meget bra første omgang i Nadderudhallen. Høyt tempo, godt forsvarsspill og bra uttelling på sjansene gjorde sitt til at Byåsen ledet 14 – 7 etter halvspilt omgang.

Siste del av første omgang var litt roligere og til pause ledet Byåsen 16 – 9.

Alstad i form

Ida Alstad leverte en meget god kamp og ble mestscorende med 10 mål. Ida virker å være i god form for tiden og skapte hodebry for Stabækforsvaret.

Byåsen fortsatte det gode spillet også i andre omgang. Halveis ut i omgangen var ledelsen gått opp til en 23 – 19 ledelse. Stabæk fikk opp tempoet noe mot slutten av kampen, men det var aldri noen tvil om hvem som var best. Byåsen vant fortjent 29 – 24 og har med det et godt utgangspunkt før returkampen på søndag.

Byåsens målscorere: Ida Alstad 10, Marta Tomac 6, Tonje Nøstvold 4, Raja Toumi 3, June Andenæs 3, Camilla Herrem 2, Mari Molid 1.

Byåsen 5×2 min. Stabæk 1×2 min.

Larvik vant den andre semfinalekampen. Storhamar gikk på et 25 – 31 tap hjemme i Prestrudhallen.