Byåsen kjempet seg til seier – Byåsen

Byåsen kjempet seg til seier

Glassverket bet godt fra seg, og lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele første omgang. Etter halvspilt kamp var stillingen 14-13 i favør Glassverket.

– Vi blir litt puslete i forsvar i perioder, samtidig som vi bruker for mye krefter unødvendig fremover i banen, sier Tonje Nøstvold.

Første halvdel av andre omgang var ganske lik første omgangen. Men det løsnet litt mer og Byåsen trakk sakte, men sikkert fra anført av en meget opplagt Ida Alstad. Bakspilleren banket inn mål etter mål fra distanse og stoppet ikke før 11 mål var oppført i målprotokollen.

En annen god nyhet er at Marta Tomac er på vei tilbake etter noen uker utenfor med en skulderskade. I dag ble det noen minutter i 5-1 forsvaret.

– Det var godt å være tilbake selv om det i denne kampen bare ble forsvar. Jeg håper at jeg kan få komme igang fremover i banen også snart, sier hun.

Dagens målscorere: Tonje Nøstvold (4), Marte Smistad (1), June Andenæs (2), Silje Waade (1), Ida Alstad (11), Sara Andersson (1), Inga Berit Svestad (2) og Raja Toumi (5).