Seier etter thrillerkamp – Byåsen

Seier etter thrillerkamp

vi er inne i andre halvdel av sesongen, og hver kamp er av betydning for Byåsenjentene, for å nå målet om en 5. plass i årets GRUNDIGliga. Da Nordstrand besøkte Trondheim søndag 18. januar var det hele 1456 tilskuere som hadde møtt opp for å heie frem jentene. Dagens kampsponsor, Sparebank1 SMN, sponset gratis inngang til alle som tok turen til Spektrum.

Det ble en spennende kamp i Trondheim, hvor Byåsen og Nordstrand fulgte hverandre jevnt fra start og frem til pause. Byåsen hadde en knepen ledelse 15-14 etter 30 minutter spilt, men dette skulle ikke vare da 2. omgang startet. Nordstrand gikk offensivt ut og med måltørke for Byåsen klarte Nordstrand å komme foran med hele 5 mål før de unge byåsenjentene kom ordentlig i gang. Med 15 minutter igjen på klokka startet målfesten for Byåsen. Anført av noen fantastiske kontringer av Kristin Venn, utlignet Byåsen til 24-24, 10 minutt før slutt. Derfra og ut kampen satte Byåsen hele 7 mål i kassa, mens Nordstrand kom bakpå, og Byåsen kunne tilslutt feire seieren med 4 mål 31-27 favør Byåsen.

» Puh for en avslutning på kampen! Jeg er så umåtelig glad over den moralen spillerne viser det siste kvarteret. Da hadde vi stort sett tapt kampen, men jentene fikk samlet ny energi, og fikk hevet en meget viktig seier hjem» – Claus Mogensen

Det ble en festkveld i Trondheim Spektrum på hovedtrener Claus Mogensen sin bursdag, og Byåsens beste spiller ble kåret til Kristin Venn, som også ble kveldens toppscorer med 8 mål, tett fulgt av Maria Hjertner med 7. Øvrige målscorere: Ida Hernes (4), Emilie Hegh Arntzen (3), Maren Gundersen (2), Astrid Holstad (2), Marthe Dyrdal (2), Marta Tomac (1), Vera Bekken (1), Marit Jacobsen (1).