Seier i første kamp – Byåsen

Seier i første kamp

Byåsenjentene vant 27 - 22 over Britterm Veseli lørdag kveld.

Byåsen tok en sterk seier lørdag kveld. Britterm Veseli spilte godt og var et svært offensivt lag og kampen var lenge svært jevn. Til pause lå Byåsen under med ett mål, 13 – 14.

– Det var en tøff kamp hvor vi møtte god motstand. Det var ganske mye nærvøsitet å spore hos oss i de første 20 minuttene og det gjorde at vi lå under 6 – 9. Men etter det greide vi å komme inn i riktig spor. Med et par gode scoringer på rad klarer vi å hente oss igjen og vi ligger bare under med ett mål til pause, sier Valery Putans på telefon fra Skopje.

Sterk 2. omgang

– I pausen bestemte vi oss for å vise at vi er bedre fysisk form enn de. Motstanderen scorte bare 8 mål i andre omgang og vi scorte 14. Det viser at vi gjorde en svært god 2. omgang, sier Valery Putans.

– Guro sto svært bra i mål og vi lyktes bedre i angrepsspillet. Vi hadde 5 kontringsmål i 2. omgang mot 1 mål i første. Det viser at vi satte forsvarsspillet mye bedre.

Kampen endte med en sterk Byåsen-seier, 27 – 22.

Byåsens målscorere: Alstad 9, Nøstvold 6,  Andenæs 3, Fialova 3, Tomac 2, Toumi 1, Svestad 1, Molid 1, Herrem 1.

For detaljert kampinfo trykk her.

– I morgen møter møter vi Metalurg som knuste Elda tidligere i dag i den andre semifinalen. Metalurg er et veldig godt lag og spesielt førsteseksern er svært god. Det blir tøft, men vi gleder oss. Vi skal forberede oss godt, avslutter Valery.

Søndagens kamp spilles kl 20.00 og kan følges her!