Seier i thrillerkamp – Byåsen

Seier i thrillerkamp

Jentene reiste i dag til Levangers nye storstue, Trønderhallen. Det var duket for et jevnt og tøft oppgjør. I høst spilte lagene 21 - 21 i Trondheim Spektrum.

Det var fulle tribuner i Trønderhallen i kveld. Det vil si rundt 2000 tilskuere som fikk se en thriller av en kamp mellom Levanger og Byåsen.

Når tavla viste 06:04 sto det bare 1 – 1 og det var lenge jevnt i kampen. Første omgang var preget av to angrepssvake lag på banen. Levanger dro ned tempoet mye og det samme gjorde dommerne. Til pause var stillingen 9 – 7 til hjemmepublikumets store begeistring.

I andre omgang gikk jentene ut med TÆL og etter snaut 11 minutter var det uavgjort, 14 – 14. Etter drøye 21 minutter hamret Ida inn et skudd som gav Byåsen ledelsen. Den ledelsen slapp aldri jentene.

Til slutt endte kampen med seier til Byåsen på stillingen 19 – 22. Dette betyr at 2. plassen i Postenligaen denne sesongen er sikret. Noe som igjen automatisk gir Champions League kvalifikasjon til høsten. Ida Alstad ble nok en gang toppscorer for Byåsen. Denne gangen med åtte mål.

Byåsen målscorere: Ida 8, Camilla 4, Marie 3, Mari 3, Inga 1, Pernille 1, Maja 1 og Hanna 1.