Seier mot HC Lokomotiva Zagreb – Byåsen

Seier mot HC Lokomotiva Zagreb

Det var en meget flot prestasjon, hvor vi i første halvdel var riktig gode til å få spillet på vore premisser med høyt tempo. Stillingen var til pause 7-11 og fire måls ledelse.  I 2.halvdel fikk de dog til å holde tempoet lidt ned og derfor hentet de inn et par mål.

Seieren ble skapt på bakgrund av en sterk forsvarsprestasjon, i perioder effektivt kontraspill og disiplinert angrep. Vi er vedlig tilfreds med resultatet som gir oss et godt utgangspunkt i returkampen sier trener Claus fra Kroatia etter kampen.

Dagens målscorere ble Maren G. 6  (toppscorer) Camilla 5, Teodora 5, Raja 3, Tonje 2, Silje 2 og Marit 1

Returkampen spilles hjemme søndag 9.februar kl.18:00 i Trondheim Spektrum.

Vi oppfordrer publikum til å ta turen til Trondheim Spektrum å støtte Byåsen til avansement i Europa-Cupen fra tribunen.