Seier, og fire på rad! – Byåsen

Seier, og fire på rad!

I kveld var det tid for nok et oppgjør i Rema 1000-ligaen i Kolstad Arena, hvor Byåsen tok imot Tertnes. Dette oppgjøret skulle vise seg å bli en kamp fylt med spenning, mål og fantastiske øyeblikk.

Kampen begynte med et brak da Maria Hjertner smalt til med en herlig scoring. Dette ble blant annet fulgt opp av et nydelig innspill fra Janne Eklo til kaptein Mathilde Arnstad, som endte i nok et mål for Byåsen, og innen bare fem minutter spilt hadde de allerede en komfortabel tremålsledelse med stillingen 4-1.

Byåsen økte deretter til 6-1, og Tertnes valgte å ta sin første timeout. Dette førte til at de kjempet seg tilbake i kampen, og reduserte Byåsens ledelse til 8-7 i løpet av de neste ni minuttene.

Resten av første omgang var preget av intens kamp og godt spill fra begge lag. Målvakt Helle Kjellberg-Line sto i en klasse for seg selv med hele 13 redninger på 24 avslutninger, og Maria Hjertner fortsatte å levere med fem mål i omgangen. Byåsen gikk til pause med en tremålsledelse og stillingen 14-11.

2.omgang startet i et hektisk tempo, med begge lag som scoret to mål hver i løpet av de første tre minuttene. Kampen fortsatte å være jevn, men Byåsen klarte å beholde et lite overtak. Da det nærmet seg halvspilt omgang, sørget Fride Heggdal Stølen for at Byåsen ledet med fire mål (22-18).
Mot slutten av andre omgang begynte ting å rakne for Tertnes. Verken forsvaret deres eller angrepsspillet fungerte som det skulle. Byåsen derimot, opprettholdt et godt nivå og ledet komfortabelt med syv mål (30-23) etter 23 minutter spill.

For Maria Hjerter stemte ting derimot akkurat som de skulle. Hun avsluttet med imponerende ni mål i kampen totalt. Helle Kjellberg-Line har også virkelig levert et helt fantastisk målvaktspill denne uken.
Med effektive angrep og bra forsvarsspill sikret Byåsen seg nok en seier med sluttresultatet 32-27. Dette var deres fjerde seier på rad, og de kunne gå fra arenaen med hodene hevet og to velfortjente poeng i ligaen.

BB Byåsen: Helle Kjellberg-Line

Toppscorer Byåsen: Maria Hjertner (9)

BB Tertnes: Fanny Skindlo

Toppscorer Tertnes: Emma Holtet (6)