Seier over FC Midtjylland

Etter en sterk start ble det en svært spennende avslutning på kampen i Danmark.

Det ble en svært spennende kamp i Ikast Sportscenter lørdag ettermiddag.

God første

Byåsenjentene leverte en svært god første omgang. Et meget sterkt forsvar og en god Terese Pedersen i mål holdt FCM unna og danskene gikk hele 22,5 minutt uten mål.

Til pause var stillingen 13 – 5 til Byåsen.

Svakere start på andre

Andre omgang startet tregt for Byåsen. Det tok hele seks minutter før de noterte seg med sitt første mål for omgangen. Snaut 10 minutter ut i andre omgang ledet Byåsen 16 – 10.

Viktig avslutning

Når det gjensto 10 minutter av kampen hadde Byåsen sluppet seg litt for mye ned. Jentene ledet med fire mål, 19 – 15. Det ble litt for mye skuddbom og Valery Putans tok timeout.

Det ble en svært spennende slutt og Inga Berit Svestad satte inn kontringsmålet som gjorde at Byåsen vant 21 – 18.

Dermed lever håpet om avansement i beste velgående. Nest helg reiser jentene til Tyskland for å spille mot Thüringer HC. Byåsen må vinne denne kampen samtidig som Buducnost vinner mot FC Midtjylland.