Seier over Njård – Byåsen

Seier over Njård

Njård gjester Trondheim Spektrum i kveld. Det endte med en grei seier for Byåsenjentene.

Det var duket for nok en kamp i gamle hall A i Trondheim Spektrum. Njård sto på motsatt banehalvdel og det var duket for søsterduell mellom Byåsens Marta Tomac og Njårds Teodora Tomac.

Treg start

Det åpnet tregt i kveldens kamp. Etter 10 spilte minutter var stillingen 4 – 2 til Byåsen. Byåsen brukte noen minutter for å komme i gang, men utover i omgangen satt spillet bedre. Til pause ledet Byåsen 16 – 9.

Jevn duell

I 2. omgang startet Byåsen friskere. Det var kun ett lag på banen til tider og det var liten tvil om hvem som skulle gå seirende ut av kampen.

Søsterdullen derimot, ble mye jevnere. Marta og Teodora møttes for første gang på elitenivå og ser man på antall scorede mål, så ble det uavgjort. Begge to scorte 4 mål.

Camilla Herrem ble kåret til banens beste spiller for Byåsen, mens Njårds målvakt, Jeanette Engebrigsten ble motstanderens beste.

Byåsen vant til slutt 34 – 25.

Byåsens målscorere: Camilla 7, Inga Berit 5, June 5, Mari 4, Tonje 4, Marta 4, Ida 3, Marte 2.

Toppscorer for Gjøvik: Senka Buljan 8.