Seier over Vipers – Byåsen

Seier over Vipers

Det endte med en sterk hjemmeseier i sesongens første kamp i Spektrum.

Det startet med enveiskjøring i de første 10 minuttene av kveldens kamp. Vipers virket nervøse og fikk ikke satt spillet sitt. Byåsen var solide i forsvar og først 13 minutter ut i omgangen scorte Vipers sitt første mål. Da ledet Byåsen 7 – 0. De siste 20 minuttene av første omgang fikk Vipers satt litt mer av spillet sitt og til pause var stillingen 10 – 4.

Show

I andre omgang hevet Byåsenjentene spillet sitt noen hakk. De var solide i forsvar og fikk mer fart på ballen. Resten av kampen kontrollerte Byåsen. Publikum fikk også se jentene showe litt og det ble flere flyvere og trick skudd til stor begeistring for publikum.

Terese Pedersen og Guro Rundbråten hadde begge en god kamp i mål og hadde flere klasseredninger.

Ida scorer igjen, og igjen

Ida Alstad fortsetter å dunke mål etter mål. Etter en god sesongoppkjøring og turneringens beste i Sika Cup fortsetter Ida og vise seg frem. I dagens kamp ble hun toppscorer med 7 mål.

Debutantene

Alle de nye signeringene, med unntak av June Andenæs som ikke er spilleklar, fikk tid på parketten i kveldens kamp. Tonje Nøstvold viste seg frem for hjemmepublikumet og sto med 4 mål etter kampslutt. Marta Tomac fikk også vist seg frem og scorte 1 mål. Terese Pedersen sto godt i mål og hadde flere klasseredninger. I tillegg fikk Astrid Holstad og Marte Smistad spilletid.

Kampen endte til slutt 24 – 13.

Tonje Nøstvold gjør comback på hjemmebane.

Byåsens lege, Nils Ivar Leraand, behandler en skadet Vipers spiller.