Semifinale på søndag – Byåsen

Semifinale på søndag

Byåsen har fem mål å gå på før returkampen mot Stabæk.

Forrige onsdag var Byåsen det sterkeste laget når jentene i Stabæk var motstander i Nadderudhallen. Den første av to semifinalekamper mellom lagene endte med Byåsenseier 29 – 24 etter en forrykende start på kampen.

Viktig

Søndagens returkamp i Trondheim Spektrum er meget viktig for Byåsen. Seier her gjør at laget går til finalen og hvis Larvik blir motstander så er kvalikplass til Champions League sikret. En fem-måls ledelse er et bra utgangspunkt, men Stabæk er et godt lag og jentene må være heltente også på søndag.

Hvis Storhamar går seirende ut av den andre semifinalen, så må Byåsen vinne hele Sluttspillet skal de få muligheten til å kvalifisere seg til Champions League.

En eventuell finale spilles over to kamper, helholdsvis 25. og 28. april. Hvis Larvik blir motstander spiller Byåsen hjemme onsdag 25. april, hvis Storhamar blir motstander spiller Byåsen hjemme søndag 28. april.

Åttende spilleren

Byåsenjentene er avhengig av sin trofaste åttende spiller, nemlig DEG, på søndag. Billetter lønner det seg å kjøpe på forhånd. Det kan du gjøre her!

Byåsen – Stabæk
Søndag kl 18:00
Trondheim Spektrum hall A

Tror du Byåsen klarer dette og går til finalen? Gi din kommentar i feltet under.