Sesongen 2023/2024 er over: Sommeravslutning – Byåsen
God stemning på sommeravslutning. Foto: Adrian M. Johansson

Sesongen 2023/2024 er over: Sommeravslutning

Vi i Byåsen Håndball Elite har i den siste tiden, og er fremdeles inne i en veldig tøff tid.

Det betyr derfor ekstra mye for oss at våre trofaste samarbeidspartnere bidro og gjorde det mulig for oss å arrangere sesongavslutning i år.
Til stede var både spillere, administrasjon, styre, støtteapparat, trenere og frivillige.
Dette ble også på mange måter en avskjedsfest for de spillerne som går videre til nye klubber den kommende sesongen.

Vi vil gjerne gi en stor takk til TOBB, for lånet av selskapslokalet deres i Midtbyen. Og til Solvinge, Mesterbakeren og Rema 1000 for nydelig mat og drikke.

Det var god stemning i finværet oppe på takterassen til Tobb. Foto: Privat

Nå er sesongen 2023/2024 offisielt over, og vi takker alle som har bidratt slik at vi faktisk kan drive med det vi gjør.
Allerede førstkommende mandag er hele spillerstallen på plass igjen, og vi starter med det forberedelsene til neste sesong.
Til tross for de utfordringene vi står midt i, så lever håndballen videre for Byåsen Håndball Elite. Nye historier skal skrives og unge, lokale talenter skal utvikles.

Nydelig mat levert av våre samarbeidspartnere. Foto: Privat


En stor takk til Maria Hjertner, Dina Klungtveit Olufsen, Sofie Riseth, Anna Huse, Helle Kjellberg-Line, Ida Marie Syversen Kallhovd og Marie Kristine Rokkones Hansen for deres tid i Byåsendrakta. Vi ønsker dere masse lykke til videre på nye eventyr.

Deler av den harde kjernen i Byåsenfamilien. Foto: Privat


Vi ønsker også å trekke frem våre fantastiske frivillige i Byåsenfamilien! De har vært helt avgjørende for at vi har klart å gjennomføre hjemmekampene denne sesongen. En utrolig stor takk til de for all den hjelpen de har gitt oss!
Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til seriestart i september.

#helhjerta #enforlaget