Sesongens siste Byåsentreff – Byåsen

Sesongens siste Byåsentreff

Sist torsdag var det sesongens siste Byåsentreff her i Trondheim Spektrum. Vi oppsummerte sesongen og kåret en vinner av vår nye InspirasjonsPris.

Etter en lang sesong med både Champions League, serie, NM, sluttspill og Europacup inviterte vi sist torsdag til sesongens siste Byåsentreff. På agendaen sto lunsj, sesongoppsummering og utdeling av sesongens InspirasjonsPris.

Byåsens samarbeidspartnere var invitert sammen med de frivillige som hjelper til med håndballskoler og på kampdagene.

Oppsummering

Valery Putans oppsummerte sesongen fra den sportslige siden, mens Tove Henriksen snakket om markedet og samarbeidspartnerne. Daglig leder Torbjørn Balstad fortalte økonomien og styreleder Svein Berg hadde et innlegg om fremtiden.

InspirasjonsPrisen

Den hyggelige sammenkomsten ble avrundet med en kåring av sesongens samarbeidspartner med prisen ”InspirasjonsPris”. Det er en ny pris for sesongen og går til den samarbeidspartner av Byåsen som gjennom sesongen har inspirert og motivert Byåsen Håndball Elite mest, gjennom sitt engasjement for klubben.

Kriterier som vurderes er:
– Oppmøte på Byåsens ”Byåsentreff” og nettverksmøter.
– Oppmøte på Byåsens hjemmekamper, VIP.
– Stolt ambassadør for Byåsen utad, snakker positivt om klubben til andre.
– Er Byåsens spiller nr.8.
– Inspirer klubben i sin utvikling, gjennom ideer og engasjement.

Vintervoll vant knepent med oppmøte på 18 av 19 hjemmekamper og med totalt 85 gjester, og de har deltatt på alle tre  ”Byåsentreffene” denne sesongen. Nærmest kom SpareBank1 SMN etterfulgt av KIA, Berendsen, Visiontech, Prima m.fl.

Vintervoll fikk overlevert en blomsterbukett og spilletrøye med spiller nr 8 på.

Byåsens Tove Henriksen sammen med Administrerende Direktør i Vintervoll, Otto Østerlie.Raja hos Vintervoll fra en tidligere anledning.