Sesongens siste – Byåsen

Sesongens siste

Klokken 18:00 i kveld kastes ballen i gang i det som er siste Postenligakamp i Trondheim Spektrum denne sesongen.

Det er duket får sesongens siste Postenligakamp i Trondheim Spektrum når Storhamar kommer på besøk. Byåsenjentene er klare til dyst og lover å gi alt i kveldens kamp.

Det kan fort bli en svært underholdende kamp med mange mål i begge ender av banen. Hvis vi ser tilbake på tidligere oppgjør mellom lagene så scores det alltid mye mål. Storhamar spiller en rask og underholdende håndball, noe jentene våre skal følge opp på.

Sølvmedaljen og et fantastisk publikum

Siden dette er siste seriekamp på hjemmebane følges tradisjonen med å dele ut sølvmedaljene til jentene. Dette vil foregå rett etter kampslutt.

I år har vi hatt et fantastisk publikum i Trondheim Spektrum. Vi leder tilskuerstatistikken i Postenligaen og derfor håper vi hele Trondheims befolkning tar turen til Spektrum i kveld. Da vil vi også lede denne etter sesongen!

Valery om kampen

– Dagens motsander, Storhamar, er et godt lag som scorer utrolig mye mål. Faktisk flere enn oss selv, sier Valery til byaasen.no.

– De slipper også inn masse mål så alle kamper mot Storhamar er fartsfylte og alltid målrike. Sist vi møttes i Trondheim spilte vi uavgjort og kampene på Hamar har alltid vært jevne. Vi forventer derfor en tøff batalje i kveld, sier Valery.

 

Ta turen til Trondheim Spektrum i kveld!

  • Vi flesker til med salg i Supportershopen denne kampen også!
  • Haifive og Delfi kommer!
  • Giveaways!
  • Sesongkortkampanje for sesongen 11/12!
  • Ansiktsmaling!
  • Hoppeslott!

 

VI SEES I SPEKTRUM!