Sesongstart 5. september – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

Sesongstart 5. september

Møter Glassverket på bortebane i første kamp

Om litt over en måned er sesongen 15/16 av Grundigligaen i gang!

Med målsetningene 5-3-1 klarte Byåsenjentene en 5. plass i fjorårssesongen. I år er målet en pallplass. Sesongen i sin helhet skal legge grunnlaget for seier og 1. plass i eliteserien sesongen 16/17. Dette blir spennende!

Byåsen starter på bortebane lørdag 5. september klokken 16:00 mot Glassverket. Laget fra Drammen tok 2. plassen i fjorårets eliteserie, foran Byåsen på 5.

Allerede 9. september klokken 18:30 braker det løs på hjemmebane i Trondheim Spektrum, når Larvik kommer til Trondheim! Det blir med andre ord en pangstart på årets serie, da det er lenge siden Byåsen har møtt Larvik så tidlig i sesongen.

Det fortsetter også bra for Byåsen, for i løpet av den første måneden vil jentene møte alle de 4 lagene som kom foran Byåsen i fjorårets sesong. 20. september er det Oppsal på bortebane, og 01.oktober står Tertnes for tur, også denne kampen på bortebane.

Vi GLEDER oss masse til sesongstart. I mellomtiden kan vi kose oss med Junior- EM, hvor fire av Byåsens jenter er med. Mer om mesterskapet finnes her!