Signeringer for de neste sesongene – Byåsen

Signeringer for de neste sesongene

Sesongen 2014/2015 er over, og det jobbes nå hardt for å få på plass stallen for neste sesong

Dette forteller daglig leder Torbjørn Balstad til www.byaasen.no

Byåsen har signert følgende spillere de siste dagene.

  • Ingrid Ødegård, målvakt 33 år. Har levert stabilt godt gjennom hele sesongen og står for rutinen av målvaktene til neste sesong. God internasjonal erfaring.
  • Maren Aardahl, venstre bakspiller, 21 år. Har hatt god utvikling gjennom de siste sesongene og spilte VM for junior i august 2014 samt vært på rekruttlandslagsamling denne sesongen.
  • Maria Hjertner, høyre bakspiller, 18 år. Gjennombrudd i eliteserien denne sesongen. Kom fra Selbu via Charlottenlund. Spilte EM for ungdom i 2014 og har vært på juniorlandslags samlinger denne sesongen.
  • Moa Høgdahl, høyre bakspiller 19 år. Gjennombrudd i eliteserien denne sesongen, men har slitt med noen skader. Spilte EM for ungdom i 2014 og har vært på juniorlandslags samlinger denne sesongen.
  • Marie Henriksen, bakspiller 22 år. Ble tatt ut på A-landslaget sommeren 2014, men dessverre satte en korsbåndskade stopper for landslagsspill, og også klubbspill høstsesongen 2014. Marie har vist gode resultater, til tross for mye skader. Våren 2015 har Marie igjen vært å se i Byåsens farger på parketten, og vi gleder oss til fortsettelsen.
  • Andrea Pedersen, målvakt 21 år.  Har hatt en god utvikling gjennom de siste sesongene og spilte VM for junior august 2014, samt vært på rekruttlandslagsamling denne sesongen.

 

Her har vi en god mix av rutine og fremadstormende talenter. De lovende 94 og 96 årgangene i klubben som også er spillere fra Midt Norge, vil forhåpentligvis representere Norge også i framtiden.

 

Alle seks spillere har signert for to nye sesonger.